Recorregut pel Nucli Antic

OlotMesB-PIAM_Nucli-Antic-Olot-Coneix-Nucli-Antic-Mapeo-Colectivo_Low-01

Una 50a de persones participen de la primera acció del PIAM de Nucli Antic

La plaça del Carme ha estat el punt de sortida del recorregut d’aquest dissabte al matí pel Nucli Antic. L’església i els Claustres del Carme, el santuari del Tura, la plaça Major i el pont de Santa Magdalena són alguns dels llocs d’aquest passeig històric que ha anat a càrrec d’en Xavier Puigvert i que ha comptat amb la col·laboració del professor de l’Escola d’Art, Albert Domingo, l’artista Kim Domene i en Met Moliné de l’AOAPIX.

El passeig pel Nucli d’Olot ha estat la primera activitat de la segona fase del PIAM del Nucli Antic. Dijous al matí, però, els joves de l’Ideal ja van participar d’un taller que va permetre conèixer la seva visió sobre el centre d’Olot. La setmana que ve serà el torn dels infants de l’esplai Garbuix.

Les activitats del PIAM s’aniran desenvolupant aquests propers mesos i que continuaran a la tardor amb dues accions participatives més: “OFICINA D’IMMOBLES” amb l’objectiu de conèixer l’interès de la població en viure al nucli antic (prevista pel dissabte 30 de setembre) i “CONVIVIM A L’ESPAI PÚBLIC”, una acció lúdico-artística a les places i carrers del barri per recollir missatges amb propostes de convivència i millora de l’espai públic (prevista pel dissabte 14 d’octubre, coincidint amb la Fira de Sant Lluc). Les persones que estiguin interessades a participar-hi, ja poden inscriure’s a través del correu electrònic: nuclianticmesb@gmail.com.

OlotMesB-PIAM_Nucli-Antic-Olot-Coneix-Nucli-Antic-Mapeo-Colectivo_Low-02

I mentrestant, us animem a aportar idees de millora del nucli antic. S’han instal·lat bústies amb qüestionaris impresos a 6 equipaments (l’Ajuntament, l’Escola d’Art, el Consorci d’Acció Social, el Mercat municipal, la Biblioteca i el Núria Social). El mateix qüestionari també està disponible en línia al web del projecte a l’enllaç:

http://bit.ly/QuestionariNucliAnticMesB

Trobareu tota la informació del PIAM del Nucli Antic a www.nuclianticmesb.cat i podeu seguir l’actualitat del procés a les xarxes socials amb l’etiqueta #OlotMesB.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: