Activitats participatives infantils

Aquest matí hem recorregut amb els joves de Garbuix Esplai Diari diferents espais representatius del Nucli Antic d’Olot. Ells han estat els encarregats d’analitzar i proposar accions per millorar cada lloc. La d’avui és la tercera activitat realitzada per introduir la perspectiva dels més joves al PIAM de Nucli Antic. La setmana passada van ser els joves de l’Ideal els que van analitzar i fixar-ne en el centre de la ciutat i ahir va ser el primer dia amb els infants del Garbuix.

Aquest matí el Garbuix ha tornat a participar del PIAM en una nova activitat participativa del Procés per a la Millora del Nucli Antic que dissabte passar ja va reunir una cinquantena de persones en un passeig històric conduït per l’historiador Xavier Puigvert.

Trobaràs tota la informació del PIAM del Nucli Antic a i segueix l’actualitat a xarxes amb l’etiqueta  #OlotMesB.

Si encara no has respost el qüestionari fes-ho a http://bit.ly/QuestionariNucliAnticMesB

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: