Convivència i connectivitat, Espai Públic i Mobilitat

Es proposa com a temàtica d’estudi la connectivitat i la convivència que integren l’espai públic i la mobilitat, pel que fa a la qualitat urbana i el nivell de continuïtat del viari del nucli antic amb els barris annexos. També es fa èmfasi en la importància de l’espai públic interior com a element relacional i de convivència .

En aquest sentit és un repte resoldre la continuïtat de la trama viària del nucli antic pel que fa als extrems, principalment els límits nord i est. També es vol així com millorar la coexistència i convivència de diversos usos i col·lectius en alguns dels seus espais públics.

En aquesta temàtica es proposa estudiar els impactes i beneficis dels projectes ja realitzats en el passat com la creació de noves places i l’establiment de circulació invertida al carrer Major, a més d’aprofundir en subtemàtiques  complementàries:

  • Continuïtat i accessibilitat d’itineraris
  • Diversitat i compatibilitat d’activitats (les places del barri i el Firal)
  • Confort i qualitat de l’espai públic
  • Senyalització, comunicació i informació relativa a l’espai públic i la mobilitat

FIRAL

A %d bloguers els agrada això: