Patrimoni històric i identitat local i turística

 

El nucli antic, com a origen d’Olot, concentra una gran càrrega patrimonial, històrica i cultural, clau en el reconeixement actual d’aquesta zona urbana i la seva importància en el conjunt de la ciutat.

Seguint els esforços previs realitzats amb el Pla de barris en aquest sentit, es planteja un treball de continuïtat respecte al valor històric i patrimonial de conjunt, la relació identitària de la ciutadania olotina, així com la percepció que en tenen els visitants, amb l’objectiu de millorar la gestió patrimonial –natural i urbana- d’aquest conjunt històric i reconèixer la importància del centre per a la resta de la ciutat.

Es proposa aprofundir en aquesta temàtica a partir de les qüestions següents:

  • Ús i conservació del patrimoni
  • Difusió i promoció patrimonial
  • Reconeixement patrimonial de la població
  • Impacte turístic
  • Paisatge urbà

 

IMG_9010

A %d bloguers els agrada això: