Viure al Nucli Antic d’Olot: propera acció participativa del PIAM

actividad-30-septiembre-diagnostico_4

Les persones que vulguin podran explicar les necessitats i consideracions a l’hora de plantejar-se viure al centre d’Olot, així com ajudar a elaborar un mapa amb les zones que més els agradaria. La jornada tindrà lloc aquest dissabte 30 de setembre al matí. 

Aquest dissabte 30 de setembre tindrà lloc una acció per conèixer de primera mà l’opinió dels ciutadans d’Olot sobre viure el Nucli Antic. Totes les persones que s’acostin davant l’església de Sant Esteve podran indicar quines necessitats i consideracions farien a l’hora de plantejar-se viure al barri.

Es tracta de posar en valor els elements positius de viure al Nucli Antic, atraure l’atenció de la resta de residents d’Olot i implicar el màxim número de persones al procés de regeneració urbana que s’ha posat en marxa, aquesta vegada pel que fa a l’habitatge.

A partir de 2/4 d’11h del matí d’aquest dissabte al carrer de Sant Esteve -davant de l’entrada a la plaça del Mig- es podrà omplir un qüestionari sobre el tipus d’habitatge, les característiques que ha de reunir l’entorn  i la inversió que estarien disposats a fer en la vivenda, així com es podrà situar sobre un mapa del barri les zones on els agradaria anar a viure. Els veïns i veïnes que hi participin s’emportaran una xapa per visibilitzar la se va implicació en el projecte.

actividad-30-septiembre-diagnostico-2

 

 

 

PIAM del Nucli Antic

L’acció d’aquest dissabte és una de les últimes activitats emmarcades a la segona fase del PIAM del Nucli Antic que s’afegeix al recorregut històric que va tenir lloc el passat 8 de juliol i a la jornada de debats ciutadans del passat 26 d’agost, a més de les sessions amb els joves de l’Ideal i els infants de l’esplai Garbuix de principis de juliol. També forma part d’aquesta etapa, que és previst que finalitzi el mes d’octubre, el qüestionari que, de forma presencial i telemàtica, van respondre més de 300 persones i que ara s’està analitzant. Totes les aportacions recollides a l’enquesta del Nucli Antic i les accions portades a terme conduiran al diagnòstic participatiu i del Pla Integral d’Acció de Millora del barri. Les properes fases del projecte consistiran en definir, prioritzar i calendaritzar les propostes de millora del barri, així com definir els mecanismes de seguiment del PIAM del Nucli Antic d’Olot.

actividad-30-septiembre-diagnostico-3

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: