Acció: Recorregut pel Nucli Antic

OlotMesB-PIAM_Nucli-Antic-Olot-Coneix-Nucli-Antic-Mapeo-Colectivo_Low-01

Una 50 de persones participen de la primera acció del PIAM de Nucli Antic. La plaça del Carme ha estat el punt de sortida del recorregut d’aquest dissabte al matí pel Nucli Antic.

L’activitat va consistir en un recorregut pel Nucli Antic, amb visites dels principals espais emblemàtiques i en relació a les temàtiques del PIAM, que prèviament s’havien determinat en una sessió del Grup Motor. Concretament el recorregut va ser: plaça del Carme, claustre del Carme i Escola d’Art, plaça Campdenmàs, plaça de les Monges, carrer dels Sastres, Plaça Major, Santuari del Tura, Plaça i Pont de Santa Magdalena, Plaça Palau, i Passeig de la Muralla.

Acompanyant aquesta activitat vam tenir la sort de tenir a l’historiador i tècnic de l’Arxiu de la Garrotxa, Xavier Puigvert, que va fer de guia durant tot el recorregut. També vam comptar amb,  Albert Domingo professor de l’Escola d’Art que va guiar la visita a l’Escola; Quim Domene –escultor que va explicar la font i les baranes de la plaça Campdenmàs i les Monges; i Met Molinés, de AOAPIX, que va explicar la transformació de la plaça Campdenmàs i la implicació de l’entitat i el veïnatge.

Les persones que van assistir van realitzar una valoració molt positiva, destacant la importància de fer activitats d’aquests tipus per conèixer la història, l’entorn, els valors i fins i tot les anècdotes que han anat construir el Casc Antic i la ciutat.

La demanda de potenciar activitats d’aquestes característiques va ser reiterada i els assistents van seguir una actitud participativa i activa durant tot el matí.

 

OlotMesB-PIAM_Nucli-Antic-Olot-Coneix-Nucli-Antic-Mapeo-Colectivo_Low-02

I mentrestant, us animem a aportar idees de millora del Nucli Antic. S’han instal·lat bústies amb qüestionaris impresos a 6 equipaments (l’Ajuntament, l’Escola d’Art, el Consorci d’Acció Social, el Mercat municipal, la Biblioteca i el Núria Social).

Trobareu tota la informació del PIAM del Nucli Antic a www.nuclianticmesb.cat i podeu seguir l’actualitat del procés a les xarxes socials amb l’etiqueta #OlotMesB.

One Comment on “Acció: Recorregut pel Nucli Antic

  1. Retroenllaç: Activitats participatives infantils | +B

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: